Toptips voor een goedkoop hotelverblijf, van het boeken van hacks tot het verkrijgen van een gratis upgrade

De experts van Hotels.com hebben hun tips en trucs gedeeld om de beste waar voor je geld te krijgen tijdens je volgende hotelverblijf

Wanneer u een goedkope vakantie boekt, kunnen de accommodatiekosten soms een frustrerend groot deel van ons budget in beslag nemen – maar dat hoeft niet het geval te zijn.

Vanaf het moment dat u uw verblijf boekt om uit te checken, zijn er een paar eenvoudige hacks en trucs die u kunnen helpen het meeste waar voor uw geld te krijgen, waardoor u meer geld overhoudt om het meeste uit uw tijd in het buitenland te halen.

1. Januari is de goedkoopste maand om te reizen

Er is geen betere manier om de blues van januari te overwinnen dan met een hotelvakantie – en de eerste maand van het jaar is een van de rustigste reismaanden. Daarom is dit het perfecte moment om een koopje te doen; Hotels.com heeft zelfs geweldige deals gevonden voor vijfsterrenhotels over de hele wereld, waar kamers minder dan £ 50 per nacht kosten …

2. Zondagavonden zijn doorgaans goedkoper voor hotelovernachtingen in de stad

Weekendreizen hebben de stad verlaten en u mist ook de zakendrukte op maandagochtend. Veel hotels hebben aanbiedingen op zondagavond – en het is de nacht dat u waarschijnlijk een upgrade krijgt omdat het onwaarschijnlijk is dat het hotel op maximale capaciteit is.

3. Boek op mobiel

Steeds meer reizigers boeken hotels terwijl ze onderweg zijn. Met www.goedkoopparkerenschiphol.eu kunt u goedkoop op Schiphol overnachten.

Steden zoals Tokio, Londen, Brussel en Sao Paulo hebben bruisende zakenwijken en aangezien de hotels gericht zijn op zakenreizigers, kunt u in het weekend fantastische kamerprijzen vinden, wanneer hotels minder snel bezet zijn.

5. Maak optimaal gebruik van loyaliteitsprogramma’s

Het kan betalen om loyaal te zijn, aangezien loyaliteitsprogramma’s leden vaak de beste tarieven bieden, evenals kortingsbonnen, gratis nachten en VIP-services.