Plan om een ​​tuinfeest te houden in Ohio

 

Volgens nieuwsuitzendingen planten mensen aan. Waarom? Mensen willen door de pandemie meer zelfvoorzienend worden. Huis en tuinproducten zijn een aanrader.

 

De 50e verjaardag van Earth Day in 2020 viel samen met de uitbraak van het coronavirus, die mogelijk heeft meegespeeld in de rage voor het kopen van zaden.

Wat de redenen ook zijn, het kweken van groenten is een goede zaak. Trouwens, tomaten worden geclassificeerd als een vrucht.

 

‘De beweging van de overwinningstuin begon tijdens de Eerste Wereldoorlog en riep de Amerikanen op om voedsel te verbouwen in alle ruimtes die ze konden – daken, brandtrappen, lege kavels, achtertuinen. Het beweerde dat er niets waardevoller was dan zelfvoorziening, dan een beetje land bewerken, hoe klein ook, en je eigen aubergine en tomaten oogsten ”, aldus een recent artikel in The New York Times.

 

Plan dus een plantenpalooza met je partner en kinderen. Jongere kinderen spelen graag in de modder – tieners, niet zozeer. Vergeet de zonnebloempitten en kruiden niet. Dans in de modder. Praat met de tomaten. Praat met de komkommers. Lach met de sla. Kun je het graven? Argh – inderdaad een slechte woordspeling.

 

Nieuwkomers kunnen YouTube bezoeken en video’s over tuinieren bekijken voor nuttige tips. En overgrootouders zijn vol tuinwijsheid.

 

Product reviews voor tuinieren vergelijken

Ik moedig tuinders aan, zowel nieuw als doorgewinterd, om lokaal planten te kopen in kassen die eigendom zijn van een familie. Begin met plaatsen in uw provincie en vergroot vervolgens uw straal in andere gebieden in Ohio. Tuinmannen en jongens kunnen ook online planten bestellen bij een paar tuincentra in Ohio.

 

Volgens de Ohio Nursery & Landscape Association wordt productielandbouw als essentieel vermeld en wordt de productie van kwekerijen en kassen federaal geclassificeerd als landbouw.

 

“Ohioans genieten van een redelijk lang groenteteeltseizoen, dat al in maart begint en zich uitstrekt tot eind november. Maar succes heeft evenveel te maken met planten als met wat je plant. ”

 

Ohio Farm Bureau is een ledenorganisatie van de basis die werkt om de landbouw in Ohio en de voedsel- en boerengemeenschap van de staat te ondersteunen. Onze Ohio Weekly, verhalen en informatie over de landbouw in Ohio, is te horen op 21 radiostations in heel Ohio.

 

Laten we het onkruid serieus nemen. Deze vervelende planten zullen het feest verpletteren. Paardebloemen krijgen mijn huidschilfers! Dus pak een schoffel en ga. ‘Een wiet is maar een onbeminde bloem’, vermoedde Ella Wilcox. Hmm. Laat een paardebloemboer de paardebloemen mooi vinden – niet ik.

 

Een ander idee is om meer te weten te komen over de bijen, vlinders en nuttige insecten van Ohio. Nodig bestuivers uit voor uw tuinfeest. Hoe zit het met vogels in de achtertuin? Vogels eten insecten, dus nodig onze gevederde vrienden uit voor de sappige jamboree. Maak een padhuis en nodig deze amfibieën uit voor de shindig.

 

Ohioans, ga feesten met de paprika’s! Wals met de wormen. Tango met de rapen. Cha-cha-cha met de kool. Can-can met de wortelen. Giechelen met de knoflook. Rumba met de koolraap. Jakken met de yams. Geen maskers nodig voor groenten en fruit. Bezoek 10beste.com voor al jouw tuin en huis artikelen.

 

“Alles wat ons vertraagt ​​en geduld opdringt, alles wat ons terugbrengt in de langzame kringen van de natuur, helpt. Tuinieren is een instrument van genade. ”